Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729323265

Liga 729323265 Información oficial sobre el partido 729323265 en Hattrick

05.05.2024 19:30:00

Keflavík ÍF Alineación oficial del equipo 'Keflavík ÍF' en el partido 2 - 4 IBV Alineación oficial del equipo 'IBV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Keflavík ÍF Alineación oficial del equipo 'Keflavík ÍF' en el partido 1 - 3 IBV Alineación oficial del equipo 'IBV' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,3 % 2,4 % 81,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keflavík ÍF

Goles Goles

  • 104 Minuto 60 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular un penal polèmic a favor de Keflavík al minut 60. Mentre el públic escridassava l'àrbitre -"Gallimarsot, curt de gambals!"-, Kolbjörn Sigurjónsson va anotar-lo sense problemes, canviant el marcador a 1 - 3.
  • 102 Minuto 73 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Keflavík van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Kolbjörn Sigurjónsson en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Ingvar Olgeirsson va estar a punt d'empatar per a Keflavík quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Roman Švarcs va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 203 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): En Sigurjón Guðlaugsson de Keflavík va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harald Ísarsson de Keflavík es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.

IBV

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vigfús Funason es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): En Viðar Bergsson entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al IBV, un peu providencial d'en Vigfús Funason va situar el 0-2 al panell digital.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Magnús Hafgrímsson, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Vigri Haraldsson de IBV va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 71. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Vigfús Funason va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jóhann Stefánsson de IBV amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.