Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729322586

Liga 729322586 Información oficial sobre el partido 729322586 en Hattrick

21.04.2024 19:30:00

Juvenes Alineación oficial del equipo 'Juvenes' en el partido 2 - 5 San City Devils Alineación oficial del equipo 'San City Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Juvenes Alineación oficial del equipo 'Juvenes' en el partido 0 - 9 San City Devils Alineación oficial del equipo 'San City Devils' en el partido
Tiene suerte 0.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Juvenes

Goles Goles

  • 139 Minuto 32 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Juvenes Holgeir Úlfsson va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Hjálmar Eyjólfsson va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 41 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Paulo César Aguiar Filho va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Juvenes empatava el partit, 2 a 2, al minut 41.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Janusz Żaboń va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Juvenes se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Haroldo Huenchuhuala! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

San City Devils

Goles Goles

  • 173 Minuto 14 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Freyr Haraldsson va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): En Freyr Haraldsson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 33 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 172 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Devils prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 2 - 3 va ser en Freyr Haraldsson.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Jarmo Leikkonen va augmentar l'avantatge de Devils a 2 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Kristmann Guðmannsson de Devils l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 71 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 62 (Ocasión de penalti): Al minut 62 de joc, Cristian Crasovschi de Devils va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 280 Minuto 75 (Ocasión de falta): Oddbergur Gabríelsson va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Cristian Crasovschi que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hjálmar Eyjólfsson de Devils va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.