Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729322193

Liga 729322193 Información oficial sobre el partido 729322193 en Hattrick

21.04.2024 19:30:00

Víkingur Ólafsvík Alineación oficial del equipo 'Víkingur Ólafsvík' en el partido 1 - 3 KF Folafótur Alineación oficial del equipo 'KF Folafótur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Víkingur Ólafsvík Alineación oficial del equipo 'Víkingur Ólafsvík' en el partido 0 - 1 KF Folafótur Alineación oficial del equipo 'KF Folafótur' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,7 % 0,3 % 93,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Víkingur Ólafsvík

Goles Goles

  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Víkingur eren letals, i Adelin Mariage va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Víkingur va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de 鄭 (Zheng) 存祥 (Cunxiang), però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 240 Minuto 77 (Ocasión de contra de falta): Víkingur van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 77 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Raúl Briones no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Starri Eyfjörð de Víkingur va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adelin Mariage.

KF Folafótur

Goles Goles

  • 119 Minuto 35 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip KFFF va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Guðlaugur Sveinbjörnsson va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Þjóðólfur 'Töffel' Friðleifsson va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 38 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Grettir 'Gretel' Þorkelsson de KFFF va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Aðalsteinn Kristvarðsson va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 48 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lórens Harðarson després de 48 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Michele Sali va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Aðalsteinn Kristvarðsson va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Michele Sali va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lórens Harðarson de KFFF la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.