Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729321805

Liga 729321805 Información oficial sobre el partido 729321805 en Hattrick

05.05.2024 19:30:00

Hverfisgata Alineación oficial del equipo 'Hverfisgata' en el partido 2 - 6 Rafeind Alineación oficial del equipo 'Rafeind' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Hverfisgata Alineación oficial del equipo 'Hverfisgata' en el partido 1 - 7 Rafeind Alineación oficial del equipo 'Rafeind' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hverfisgata

Goles Goles

  • 100 Minuto 41 (Gol de falta): Al minut 41, Martin Lárusson va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.
  • 103 Minuto 71 (Gol por la derecha): Els seguidors del Hverfis van tornar a saltar d'alegria al minut 71. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Marcel 'Wallace' Llosa que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 59 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Hverfis va ser a punt de marcar al minut 59, quan el seu jugador Bergur Ingason va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Thor Egilsson de Hverfis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Rafeind

Goles Goles

  • 173 Minuto 5 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Ciprian Sima va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gillis Bladling va augmentar l'avantatge de Rafeind a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Rafeind augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Þór Ægisson es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Diego Quesada va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leandro Jaramillo de Rafeind l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 73 de partit.
  • 181 Minuto 74 (Gol por el centro): Leandro Jaramillo va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 74, i va fer pujar el 2 - 6 per a Rafeind.