Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729298125

Liga 729298125 Información oficial sobre el partido 729298125 en Hattrick

12.05.2024 19:15:00

Terraemotus FC Alineación oficial del equipo 'Terraemotus FC' en el partido 1 - 2 CF Barcamania Alineación oficial del equipo 'CF Barcamania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Terraemotus FC Alineación oficial del equipo 'Terraemotus FC' en el partido 2 - 1 CF Barcamania Alineación oficial del equipo 'CF Barcamania' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,7 % 0,3 % 7,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Terraemotus FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 63 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Zeger Reens va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 63.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Christof Heinrich va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El Terraemotus va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Moudjib Agossi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Oronzo Chierighini va intentar anar-se'n per velocitat al minut 67 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 222 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 68 per blocar una centrada d'en Moudjib Agossi va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Terraemotus.
  • 212 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Moudjib Agossi va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

CF Barcamania

Goles Goles

  • 171 Minuto 17 (Gol por el centro): Barcamania agafava avantatge al minut 17 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Francesco Beretta amb mestria.
  • 143 Minuto 69 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Barcamania eren letals, i Adam Asif va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 2 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Erik Søndenaa al minut 30, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Barcamania sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Iu Tosquella, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 62 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.