Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729297901

Liga 729297901 Información oficial sobre el partido 729297901 en Hattrick

12.05.2024 19:15:00

Viper Fc Alineación oficial del equipo 'Viper Fc' en el partido 2 - 1 BELANDIII Alineación oficial del equipo 'BELANDIII' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Viper Fc Alineación oficial del equipo 'Viper Fc' en el partido 1 - 3 BELANDIII Alineación oficial del equipo 'BELANDIII' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viper Fc

Goles Goles

  • 113 Minuto 80 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Viper una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Andrea Casari, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 80.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Viper, atacant per l'esquerra al minut 82, va aprofitar el magnífic llançament de Jarosław Zastocki per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57, Niccolò Serina quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Jarosław Zastocki va poder marcar per a Viper en un servei de cantonada picat per en Sergio Rojas Aguado quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Belandi. La jugada d'estratègia del Viper per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Miguel Ángel Gutarrate va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

BELANDIII

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Andrea 'Ciccio' Cenci quedar desmarcat i marcar per a Belandi al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Andrea 'Ciccio' Cenci de Belandi va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 14 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Neville Loftus al minut 25, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Andrea 'Ciccio' Cenci quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Huici, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Es duien 81 minuts de partit jugats quan Pierino Benedettini va estar a punt de posar per davant a Belandi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Raúl Huici va impedir un gol cantat.