Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729292961

Liga 729292961 Información oficial sobre el partido 729292961 en Hattrick

21.04.2024 19:05:00

Xtra's Jr. Alineación oficial del equipo 'Xtra's Jr.' en el partido 1 - 0 Ovetti II Alineación oficial del equipo 'Ovetti II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Xtra's Jr. Alineación oficial del equipo 'Xtra's Jr.' en el partido 2 - 0 Ovetti II Alineación oficial del equipo 'Ovetti II' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Xtra's Jr.

Goles Goles

  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): Xtras va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 83 Joseph Kabagambe va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Joseph Kabagambe arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 24 per blocar una centrada d'en Anton Gaitanov va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Xtras.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joseph Kabagambe! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Marco Antonio Poveda va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Anton Gaitanov va estar a punt d'acabar en gol al minut 35, però el porter visitant Bartul Čavrag va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 69 (Ocasión por el centro): En Marco Antonio Poveda del Xtras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Xtras per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 79, quan Eduard Robmann va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 207 Minuto 81 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Anton Gaitanov va enviar un xut des de 40 metres al minut 81, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joseph Kabagambe de Xtras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Ovetti II

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 30 (Ocasión de contra por la derecha): Maksymilian Łączna va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ovetti que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Maksymilian Łączna ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ovetti va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paco Coronel va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Maksymilian Łączna va rematar amb l'empenya exterior desviat.