Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729288703

Liga 729288703 Información oficial sobre el partido 729288703 en Hattrick

21.04.2024 18:55:00

Sacra Scuola di Nanto Alineación oficial del equipo 'Sacra Scuola di Nanto' en el partido 1 - 3 fc palmy expansion Alineación oficial del equipo 'fc palmy expansion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sacra Scuola di Nanto Alineación oficial del equipo 'Sacra Scuola di Nanto' en el partido 1 - 3 fc palmy expansion Alineación oficial del equipo 'fc palmy expansion' en el partido
Tiene un resultado normal 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sacra Scuola di Nanto

Goles Goles

  • 114 Minuto 35 (Gol de penalti): Després de 35 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Scuola, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Otso Luoranen de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 29 minuts, en Miro Nimac no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Zaw Thu Tun de Scuola amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fc palmy expansion

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 20, quan Barthélémy Agueh Tahou va posar els visitants expansion per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 173 Minuto 56 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Gregory N'Da va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 142 Minuto 61 (Gol de contra por la izquierda): N'Gatta Zahi va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de expansion i marcant el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Al minut 4 de partit, Gregory N'Da quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 282 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Abel Strain va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Gregory N'Da, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.