Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729284226

Liga 729284226 Información oficial sobre el partido 729284226 en Hattrick

21.04.2024 18:45:00

PROFESSOR ASARHASA Alineación oficial del equipo 'PROFESSOR ASARHASA' en el partido 1 - 1 JayJay Origin Alineación oficial del equipo 'JayJay Origin' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
PROFESSOR ASARHASA Alineación oficial del equipo 'PROFESSOR ASARHASA' en el partido 3 - 1 JayJay Origin Alineación oficial del equipo 'JayJay Origin' en el partido
Tiene mala suerte 2.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
70,1 % 7,9 % 22,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PROFESSOR ASARHASA

Goles Goles

  • 111 Minuto 89 (Gol por el centro): Kura Coker s'emportà una gran ovació del públic local al minut 89, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 11 per blocar una centrada d'en James Power va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de PROFESSOR.
  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Al minut 16 es va veure una gran oportunitat per a PROFESSOR per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Kura Coker, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 58 (Tarjeta roja directa): Al minut 58 en Billy Chime va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

JayJay Origin

Goles Goles

  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Frank Uba sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 54 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Origin va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fortunato Tezze, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 273 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Origin va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Vlad Neda va desviar el xut final de Jeremy Barsosio després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 225 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Frank Uba va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Bradon Ajumogobia. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 67 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Frank Uba després de 67 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vlad Neda va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Atobong Taiwo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.