Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729283563

Liga 729283563 Información oficial sobre el partido 729283563 en Hattrick

05.05.2024 18:45:00

Aguilas Polleras Alineación oficial del equipo 'Aguilas Polleras' en el partido 4 - 2 Brygada RR Alineación oficial del equipo 'Brygada RR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aguilas Polleras Alineación oficial del equipo 'Aguilas Polleras' en el partido 3 - 1 Brygada RR Alineación oficial del equipo 'Brygada RR' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aguilas Polleras

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Al minut 8 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ibrahim Uzor ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Polleras es posava per davant 1 a 0.
  • 116 Minuto 26 (Gol evento especial rápido + pase): Orlando Ballesta va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Ibrahim Uzor, que no va fallar i va marcar el 2 - 0.
  • 139 Minuto 43 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Polleras Mike Kadiri Obioma va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Jon Dalene va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ezequiel Quintas va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Monday Dimmoh del Polleras ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Samart Kunthana al minut 28 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Tomori 'Mamba Negra' Ayuba va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Sameer Tandon de Polleras gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Orlando Ballesta va estar a punt de sentenciar el partit al minut 65, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 285 Minuto 86 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Polleras van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Monday Dimmoh, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alejandro Gómez.

Brygada RR

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): Miroslav Mirov va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 2 - 1 per a Brygada.
  • 119 Minuto 50 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Brygada va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Simon Idris va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 33, en un 1 contra 1 amb el porter, però Josip Jukić va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Robbert van Huut des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 41 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 41 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Simon Idris, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 252 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alhaji Ernest la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Brygada havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 205 Minuto 79 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Brygada va estar a punt de marcar quan Dominik Szoboszlai va fer una passada impressionant a George Kunte, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.