Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729283559

Liga 729283559 Información oficial sobre el partido 729283559 en Hattrick

28.04.2024 18:45:00

Orijin Lagos SC Alineación oficial del equipo 'Orijin Lagos SC' en el partido 2 - 7 Aguilas Polleras Alineación oficial del equipo 'Aguilas Polleras' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Orijin Lagos SC Alineación oficial del equipo 'Orijin Lagos SC' en el partido 1 - 5 Aguilas Polleras Alineación oficial del equipo 'Aguilas Polleras' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
6,2 % 0,2 % 93,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Orijin Lagos SC

Goles Goles

  • 113 Minuto 22 (Gol por la derecha): Els jugadors del OLSC amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 22, deixant Henrique Macarios en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Patrick Pfreimbtner trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 6 encara permetia alguna esperança.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vladimir Lalovski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Elijah Obinna de OLSC amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Aguilas Polleras

Goles Goles

  • 172 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Polleras va ser finalitzada des de l'esquerra per Ezequiel Quintas al minut 19. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador de Polleras Sameer Tandon va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 42 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 50 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Orlando Ballesta de Polleras l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 50 de partit.
  • 118 Minuto 53 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 53, el Polleras va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Ibrahim Uzor, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 4.
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al 55 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Polleras augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Sameer Tandon es rifés el porter i marqués el 1 - 5.
  • 181 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78, Orlando Ballesta va augmentar l'avantatge de Polleras a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Al minut 86, un xut de Sameer Tandon des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 2 - 7 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Ezequiel Quintas va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Fritz Arno Zeddelmann. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!