Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729275333

Liga 729275333 Información oficial sobre el partido 729275333 en Hattrick

12.05.2024 18:30:00

Union Kongo Alineación oficial del equipo 'Union Kongo' en el partido 2 - 5 Boyoma FC Alineación oficial del equipo 'Boyoma FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Union Kongo Alineación oficial del equipo 'Union Kongo' en el partido 0 - 1 Boyoma FC Alineación oficial del equipo 'Boyoma FC' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Union Kongo

Goles Goles

  • 143 Minuto 28 (Gol de contra por la derecha): Benjamin Mfumba va marcar al minut 28 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.
  • 142 Minuto 89 (Gol de contra por la izquierda): Gary Ketteringham va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Union i marcant el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Union va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Cyrus 'The Virus' Schneider la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Union va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Gary Ketteringham, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 89 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Union van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Štefan Rybenský va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ange Nzabi.

Boyoma FC

Goles Goles

  • 170 Minuto 20 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Michał Skwark al minut 20 va permetre a Boyoma prendre avantatge per 0 - 1.
  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): En Doryan Truffaut donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 32 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 137 Minuto 83 (Gol evento especial extremo + rematador): Kevin Musoki va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 83 de joc. Nathan Mettenheim es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 3. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 183 Minuto 87 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 87, Boyoma va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Doryan Truffaut.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Doryan Truffaut de Boyoma l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 89 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Makahu Kiadia va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Nathan Mettenheim va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27 de partit, Bertrand Kaluidi va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): Kevin Musoki de Boyoma va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 33 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Bertrand Kaluidi després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Alfio Moretti va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Bertrand Kaluidi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.