Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729271017

Liga 729271017 Información oficial sobre el partido 729271017 en Hattrick

05.05.2024 18:25:00

Tilburg Cardinals Alineación oficial del equipo 'Tilburg Cardinals' en el partido 6 - 0 Brong-Ahafo Bongo Antelopes Alineación oficial del equipo 'Brong-Ahafo Bongo Antelopes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Tilburg Cardinals Alineación oficial del equipo 'Tilburg Cardinals' en el partido 8 - 0 Brong-Ahafo Bongo Antelopes Alineación oficial del equipo 'Brong-Ahafo Bongo Antelopes' en el partido
Tiene mala suerte 8.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tilburg Cardinals

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Cardinals va ser Yao Ofosu.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Cardinals pel centre va donar un gran resultat: el gol de Philip Fordjour va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Christopher Annor, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Cardinals.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Christopher Annor va incrementar l'avantatge de Cardinals amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, Cardinals va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Kwaku Donkor, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Cardinals va augmentar la diferència quan Joseph Aseidu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 4 (Ocasión de falta): Kwaku Donkor quasi dona a Cardinals l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Frank Damptey de Cardinals gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Frank Damptey, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Cudjoe Fordjour va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kwaku Donkor.

Brong-Ahafo Bongo Antelopes