Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729266593

Liga 729266593 Información oficial sobre el partido 729266593 en Hattrick

05.05.2024 18:20:00

Éclair Yaoundé Alineación oficial del equipo 'Éclair Yaoundé' en el partido 3 - 5 Kabo Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Kabo Soccer Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Éclair Yaoundé Alineación oficial del equipo 'Éclair Yaoundé' en el partido 2 - 6 Kabo Soccer Team Alineación oficial del equipo 'Kabo Soccer Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Éclair Yaoundé

Goles Goles

  • 103 Minuto 32 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Maffal N'Diaye va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 1 - 3.
  • 101 Minuto 55 (Gol por el centro): Madiodio Cissé de Yaoundé va demostrar les seves habilitats al minut 55 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 4.
  • 103 Minuto 73 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Yaoundé per la dreta va donar com a resultat un gol de Timon Bührer al minut 73 que reduïa la distància a 3 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 33 (Ocasión de falta): Koromak Wague va xutar una falta al minut 33 amb molta potència, però la pilota va sortir desviada a centímetres de la porteria rival.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Sogui Abeyd de Yaoundé es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 89, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Kabo Soccer Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Passats 15 minuts de partit, Soccer es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Reinhard Boesch es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 23 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 23 pels visitants. En Maciej Melkowski va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Giovanni Briatico de Soccer va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 29. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Eric Scannell va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Giovanni Briatico, que va ser qui va marcar 2 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Mouhamed Gangue, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 27 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Soccer va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eric Scannell es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giovanni Briatico de Soccer amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.