Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729266588

Liga 729266588 Información oficial sobre el partido 729266588 en Hattrick

28.04.2024 18:20:00

Dakar Askan F.C. Alineación oficial del equipo 'Dakar Askan F.C.' en el partido 7 - 6 Éclair Yaoundé Alineación oficial del equipo 'Éclair Yaoundé' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Dakar Askan F.C. Alineación oficial del equipo 'Dakar Askan F.C.' en el partido 4 - 8 Éclair Yaoundé Alineación oficial del equipo 'Éclair Yaoundé' en el partido
Tiene bastante suerte 3.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,4 % 4,6 % 76,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dakar Askan F.C.

Goles Goles

  • 112 Minuto 29 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Adiouma Tandini va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 29.
  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Tidiane Sabar, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Dakar es posava per davant!
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Dakar va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Moktar Bancary, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 2 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tidiane Sabar es va introduir dins la defensa central al minut 42, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 63 (Gol por la derecha): Moktar Bancary va incrementar l'avantatge de Dakar amb el 5 - 3 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 86 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 86, en Moktar Bancary del Dakar va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Tidiane Sabar que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 6 - 6.
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): El jugador Moktar Bancary de Dakar, després de 88 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 7 - 6 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guy Oschmann de Dakar es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Éclair Yaoundé

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kéba N'Dir es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 162 Minuto 34 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 34, quan Madiodio Cissé va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.
  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53 els aficionats de Yaoundé van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Idriss Niangane va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 70 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 70, el jugador visitant Timon Bührer va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 4, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 163 Minuto 78 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 5 al minut 78 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Idriss Niangane marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 118 Minuto 81 (Gol evento especial córner peinado): Yaoundé va aconseguir el 5 - 6 gràcies a una jugada assajada de córner en què Sogui Abeyd, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Madiodio Cissé que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Yaoundé la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Madiodio Cissé de Yaoundé la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.