Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729266373

Liga 729266373 Información oficial sobre el partido 729266373 en Hattrick

12.05.2024 18:20:00

AS Génération Foot Alineación oficial del equipo 'AS Génération Foot' en el partido 1 - 6 Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AS Génération Foot Alineación oficial del equipo 'AS Génération Foot' en el partido 1 - 4 Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido
Tiene un resultado normal 1.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,9 % 0,5 % 90,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AS Génération Foot

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Génération per la dreta va donar com a resultat un gol de José Sánchez Recio al minut 76 que reduïa la distància a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Médoune Djinde del Génération ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 201 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Gallo Ndaw no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Médoune Djinde.
  • 513 Minuto 59 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Médoune Djinde es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Atleti BDG Senegal

Goles Goles

  • 172 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Atleti Sen va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 34. Sylwiusz Rolak va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 184 Minuto 37 (Gol de penalti): Atleti Sen va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Bamba Mogame va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 115 Minuto 38 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Simo Skyttä era molt més ràpid que el defensa Abdoulaye N'Diaye. Al minut 38, el jugador de Atleti Sen va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 3.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Juan Carlos Cordero de Atleti Sen l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 39 de partit.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Bamba Mogame va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 73, i va fer pujar el 0 - 5 per a Atleti Sen.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Bamba Mogame va aprofitar un error defensiu al minut 77, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Atleti Sen.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 26 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Juan Carlos Cordero van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Gallo Ndaw a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.
  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Bamba Mogame al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sylwiusz Rolak de Atleti Sen va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.