Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729266369

Liga 729266369 Información oficial sobre el partido 729266369 en Hattrick

05.05.2024 18:20:00

Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido 2 - 2 Le Monumental Baobab FC Alineación oficial del equipo 'Le Monumental Baobab FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido 2 - 0 Le Monumental Baobab FC Alineación oficial del equipo 'Le Monumental Baobab FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleti BDG Senegal

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Atleti Sen va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Simo Skyttä, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 121 Minuto 28 (Gol por el centro): Juan Carlos Cordero va donar a Atleti Sen un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): En Bamba Mogame es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Calvin Bouwkamp va estar a punt de sentenciar el partit al minut 21, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Silvio Espinosa hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Juan Carlos Cordero havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Atleti Sen va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Simo Skyttä va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80, Simo Skyttä arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Atleti Sen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 83 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bamba Mogame ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Le Monumental Baobab FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 25 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 25, Khabane Diocou va pentinar un córner cap al segon pal que Niclas Andersson va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 164 Minuto 39 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Ndiawar Diakité de Monumental va marcar de penal l'empat al minut 39.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 81 (Ocasión de contra por la izquierda): El Monumental va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 81, però en Khabane Diocou va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Khabane Diocou es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Sankoun Nadiack de Monumental va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.