Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729260044

Liga 729260044 Información oficial sobre el partido 729260044 en Hattrick

12.05.2024 18:30:00

Somali City F.C. Alineación oficial del equipo 'Somali City F.C.' en el partido 2 - 3 Etiopskie Potulniaczki Alineación oficial del equipo 'Etiopskie Potulniaczki' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Somali City F.C. Alineación oficial del equipo 'Somali City F.C.' en el partido 3 - 1 Etiopskie Potulniaczki Alineación oficial del equipo 'Etiopskie Potulniaczki' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,1 % 0,6 % 10,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Somali City F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 11 (Gol por el centro): Al minut 11, Wubishet Regaassa va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 110 Minuto 20 (Gol de falta): Una falta al minut 20 va proporcionar un lliure directe al Somali. Wubishet Regaassa va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 210 Minuto 18 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Wubishet Regaassa quasi empata el partit per a Somali, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tsegaye Ashamo de Somali amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Etiopskie Potulniaczki

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): En Sunday Endashaw Zewide va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 5. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miruts Lemma quedar desmarcat i marcar per a Potulniaczki al minut 13. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Endaleh Shegaw que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 2 - 3 per a Potulniaczki.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Al minut 23 de partit, Eyob Alemayehu Kebede quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 30 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Sunday Endashaw Zewide al minut 30 semblava entrar, però Baalu Lemma va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 280 Minuto 72 (Ocasión de falta): Sunday Endashaw Zewide va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Desta Getahun.
  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alemayehu Wogderess es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.