Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729259654

Liga 729259654 Información oficial sobre el partido 729259654 en Hattrick

12.05.2024 18:30:00

Vimbuza IM Alineación oficial del equipo 'Vimbuza IM' en el partido 9 - 1 clean Alineación oficial del equipo 'clean' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Vimbuza IM Alineación oficial del equipo 'Vimbuza IM' en el partido 9 - 0 clean Alineación oficial del equipo 'clean' en el partido
Tiene un resultado normal 8.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vimbuza IM

Goles Goles

  • 190 Minuto 9 (Gol de falta): En Ian 'Hoss' Bosiki va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 1-0.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Kalulu pel centre va donar un gran resultat: el gol de Ian 'Hoss' Bosiki va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 17 (Gol por la derecha): Bruno 'Speak!' Rigido va incrementar l'avantatge de Kalulu amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): Al 31 minuts, El Kalulu va fer el 4-0. En Ian 'Hoss' Bosiki va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Kalulu va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Ian 'Hoss' Bosiki va poder fer el 5 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Kalulu va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Richard Kambole progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.
  • 118 Minuto 67 (Gol evento especial córner peinado): En Bruno 'Speak!' Rigido entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Kalulu, un peu providencial d'en Billy Makwiza va situar el 7-1 al panell digital.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Stophira 'Ramba' Mumba de Kalulu va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): Kalulu va obtenir un penal al minut 76, que va llançar a la perfecció Ian 'Hoss' Bosiki. 9 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 9 (Ocasión de falta): Al minut 9, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Boniface Sakala. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 207 Minuto 58 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Lweendo Sikazwe va enviar un xut des de 40 metres al minut 58, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Richard Kambole de Kalulu va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

clean

Goles Goles

  • 153 Minuto 33 (Gol por la derecha): Els jugadors de clean no defallien en cap moment. Producte d'això, en Mwape Shungamu va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 4 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Harry Chalemba de clean es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.