Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729259033

Liga 729259033 Información oficial sobre el partido 729259033 en Hattrick

05.05.2024 18:30:00

Zambia Red Blue Cats Alineación oficial del equipo 'Zambia Red Blue Cats' en el partido 2 - 1 Pattipolvet Sambia Alineación oficial del equipo 'Pattipolvet Sambia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zambia Red Blue Cats Alineación oficial del equipo 'Zambia Red Blue Cats' en el partido 2 - 0 Pattipolvet Sambia Alineación oficial del equipo 'Pattipolvet Sambia' en el partido
Tiene un resultado normal 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,6 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zambia Red Blue Cats

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Zambia equilibrava la balança al minut 37. En Emmanuel Chola, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 119 Minuto 65 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Massimiliano Cerri va treure un córner llarg cap al segon pal que en Valerios Kaliris, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Zambia va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Valerios Kaliris, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 216 Minuto 39 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Álvaro Irigoyen va ser clau en la jugada d'atac de Zambia al minut 39, quan ell mateix va fer una passada brutal a Petersen Mutale, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florin Terpe de Zambia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pattipolvet Sambia

Goles Goles

  • 174 Minuto 20 (Gol de penalti): Pattipolvet va posar-se per davant 0 - 1 mitjançant un penal polèmic que Daniele Lamolinara va transformar xutant amb força i sense dubtar.