Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729257354

Liga 729257354 Información oficial sobre el partido 729257354 en Hattrick

12.05.2024 18:55:00

Bur Bristol n'Faso Alineación oficial del equipo 'Bur Bristol n'Faso' en el partido 4 - 1 RC Centre Alineación oficial del equipo 'RC Centre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bur Bristol n'Faso Alineación oficial del equipo 'Bur Bristol n'Faso' en el partido 2 - 1 RC Centre Alineación oficial del equipo 'RC Centre' en el partido
Tiene suerte 1.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,0 % 5,6 % 20,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bur Bristol n'Faso

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Al minut 8 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Bristol va ser Thomas-Werner Thierauf.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Bristol pel centre va donar un gran resultat: el gol de Thomas-Werner Thierauf va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 118 Minuto 78 (Gol evento especial córner peinado): Bristol va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Dennis Gormsen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tairone Passarin que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Bristol i així augmentar el marcador a 4 - 1 als 87 minuts de joc. Mentre en Juan Jesús Suñer el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Al minut 18 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luigi Frisoni de Bristol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Silvio Suarez Maciel de Bristol es va emportar una amonestació al minut 33 per provocar un rival.

RC Centre

Goles Goles

  • 140 Minuto 86 (Gol de contra de falta): El porter de Centre va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Yacouba Pingdwinde va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 3 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Dennis Gormsen va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hillel Tiemtoré de Centre va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.