Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729254718

Liga 729254718 Información oficial sobre el partido 729254718 en Hattrick

05.05.2024 18:55:00

SFC Sissela Faso Alineación oficial del equipo 'SFC Sissela Faso' en el partido 1 - 1 VeendamFC Alineación oficial del equipo 'VeendamFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SFC Sissela Faso Alineación oficial del equipo 'SFC Sissela Faso' en el partido 2 - 0 VeendamFC Alineación oficial del equipo 'VeendamFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SFC Sissela Faso

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador Alexandr Šrámek de Sissela, després de 16 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Sissela va estar a punt de posar-se per davant al minut 8 però Roberto Marcos va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 24 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Antonio Lasalandra, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 232 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Passaven 64 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ryan Chalmers va rematar alt.
  • 234 Minuto 68 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 68 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Antonio Lasalandra estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.
  • 220 Minuto 89 (Ocasión de falta): Antonio Lasalandra quasi dona a Sissela l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 223 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Sissela va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Péricles Malha en un 1 contra 1 amb el porter Ben David, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miguel Ángel Barbadilla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Antonio Lasalandra de Sissela va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

VeendamFC

Goles Goles

  • 141 Minuto 69 (Gol de contra por el centro): VeendamFC sabia com jugar al contraatac, i al minut 69, Kilian Bako va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 1.