Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729254658

Liga 729254658 Información oficial sobre el partido 729254658 en Hattrick

28.04.2024 18:55:00

Jako Boys Alineación oficial del equipo 'Jako Boys' en el partido 5 - 3 Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Jako Boys Alineación oficial del equipo 'Jako Boys' en el partido 2 - 2 Voigas United Alineación oficial del equipo 'Voigas United' en el partido
Tiene bastante suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
33,8 % 36,7 % 29,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jako Boys

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Jako prenia la batuta de l'encontre al minut 23, quan en Alessandro Totano va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 111 Minuto 62 (Gol por el centro): Passat el minut 62 de joc, Primo González Calderón facilitava les coses al Jako amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Ntinos Drainidis s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 185 Minuto 86 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Jako van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Primo González Calderón va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 3 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 92 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jako va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ntinos Drainidis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 es va veure una gran oportunitat per a Jako per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Giacinto Di Marzio, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Voigas United

Goles Goles

  • 185 Minuto 40 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Dennis Pedersen, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 171 Minuto 60 (Gol por el centro): En Hanfried Schlaffki donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 60 el marcador reflectia el 1 - 2.
  • 173 Minuto 73 (Gol por la derecha): El jugador de Voigas Dennis Pedersen va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 73 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Voigas va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 16, quan Adama Sanfo va quedar-se sol davant el porter Jacek Maziarczyk, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Adama Sanfo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Voigas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Voigas van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 70, però Arsène Kiemtoré va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 14, Arsène Kiemtoré de Voigas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Arsène Kiemtoré se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.