Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729254545

Liga 729254545 Información oficial sobre el partido 729254545 en Hattrick

21.04.2024 18:55:00

Burkina Faso Diamonds Alineación oficial del equipo 'Burkina Faso Diamonds' en el partido 6 - 3 Hep hep Alineación oficial del equipo 'Hep hep' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Burkina Faso Diamonds Alineación oficial del equipo 'Burkina Faso Diamonds' en el partido 2 - 4 Hep hep Alineación oficial del equipo 'Hep hep' en el partido
Tiene mucha potra 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burkina Faso Diamonds

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 4 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Magaye Cissé. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 139 Minuto 25 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Sidi Benao! Un inimaginable dribbling sobre Paweł Gorycki va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 1 per a Diamonds.
  • 132 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Al minut 29, Diamonds va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Peter Okumu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sidi Benao va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): Amb 33 minuts jugats, en Jean-Thomas Croissant va augmentar l'avantatge de Diamonds a 5 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): En Roelof Reinerink va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El Diamonds ho intentava per la dreta per mitjà de Dennis Gyamfi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roelof Reinerink de Diamonds es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sam Obialor de Diamonds es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

Hep hep

Goles Goles

  • 162 Minuto 13 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 13, quan Hinz Kramarsch va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 151 Minuto 57 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 57, el jugador visitant Javier Garcés de Marcilla va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 153 Minuto 80 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Hep seguien lluitant fins al final. Al minut 80, fruit d'aquests esforços, Saverio Torrens va marcar el 6 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.