Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729198765

Liga 729198765 Información oficial sobre el partido 729198765 en Hattrick

14.04.2024 18:00:00

3 Point City Alineación oficial del equipo '3 Point City' en el partido 1 - 7 Athletico AFC Alineación oficial del equipo 'Athletico AFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
3 Point City Alineación oficial del equipo '3 Point City' en el partido 0 - 2 Athletico AFC Alineación oficial del equipo 'Athletico AFC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

3 Point City

Goles Goles

  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! David Trotter rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Scott Cloonan, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 1 a l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): Al minut 80 en Scott Cloonan va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Athletico AFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ricardo Nieto que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Athletico.
  • 172 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Athletico prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Tom Donoso.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Tom Donoso de Athletico l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 3 al minut 29 de partit.
  • 180 Minuto 53 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Samuel Oriol de Athletico va entrar per l'escaire. El marcador es posava 1 - 4 per als visitants al minut 53.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 78 de partit va donar a Athletico l'avantatge per 1 - 5. Julio Angel en va ser l'anotador.
  • 184 Minuto 81 (Gol de penalti): Passaven 81 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Samuel Oriol va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 180 Minuto 82 (Gol de falta): Passaven 82 minuts quan en Samuel Oriol va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Tom Donoso quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Grant Foreman, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Reinhard Wildisen, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Athletico va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Andri Volery de Athletico es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reinhard Wildisen de Athletico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 91, Julio Angel de Athletico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.