Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729184779

Liga 729184779 Información oficial sobre el partido 729184779 en Hattrick

12.05.2024 18:00:00

Dudders United Alineación oficial del equipo 'Dudders United' en el partido 2 - 1 Milton Bees Alineación oficial del equipo 'Milton Bees' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dudders United Alineación oficial del equipo 'Dudders United' en el partido 1 - 1 Milton Bees Alineación oficial del equipo 'Milton Bees' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
82,5 % 2,0 % 15,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dudders United

Goles Goles

  • 113 Minuto 9 (Gol por la derecha): Els jugadors del Dudders amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 9, deixant Torben Rasmussen en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 106 Minuto 30 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Cornelius Küpfer sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 30 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 2 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, Rodrigo Rambert gairebé va marcar per a Dudders des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Rodrigo Rambert va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Dudders que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Milton Bees

Goles Goles

  • 170 Minuto 7 (Gol de falta): Al minut 7 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Kjartan Heimstad va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 36 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Heorhii Mazepa va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Youcef Meniri va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 260 Minuto 57 (Ocasión de falta): En Kjartan Heimstad va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Bees sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Sven Erwin Fleischhacker, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 81 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.