Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729180466

Liga 729180466 Información oficial sobre el partido 729180466 en Hattrick

05.05.2024 18:00:00

GIK Brynas Alineación oficial del equipo 'GIK Brynas' en el partido 1 - 3 arsenal woodford Alineación oficial del equipo 'arsenal woodford' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
GIK Brynas Alineación oficial del equipo 'GIK Brynas' en el partido 2 - 1 arsenal woodford Alineación oficial del equipo 'arsenal woodford' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,3 % 16,4 % 25,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GIK Brynas

Goles Goles

  • 111 Minuto 32 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Luca Gualandri va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Brynas empatava el partit, 1 a 1, al minut 32.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Brynas enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Eliano Saieva no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Robinson Maritano va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 87 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Christen Arndal des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Imre Stevanyik.

arsenal woodford

Goles Goles

  • 118 Minuto 18 (Gol evento especial córner peinado): Fred Eccles va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de woodford, Adrien Gangnihessou, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 173 Minuto 33 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Jordan Regis va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 137 Minuto 58 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Fred Eccles la va convertir en gol amb un remat de cap en António Nélson Afonso tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 58 el marcador es va actualitzar: 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, António Nélson Afonso es va quedar sol davant del porter, al minut 88. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Clemente Motti de woodford la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.