Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729180290

Liga 729180290 Información oficial sobre el partido 729180290 en Hattrick

28.04.2024 18:00:00

Marlpit Mercenaries Alineación oficial del equipo 'Marlpit Mercenaries' en el partido 1 - 2 LECH FC Alineación oficial del equipo 'LECH FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Marlpit Mercenaries Alineación oficial del equipo 'Marlpit Mercenaries' en el partido 1 - 1 LECH FC Alineación oficial del equipo 'LECH FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Marlpit Mercenaries

Goles Goles

  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Ted Wuttler va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Mercs, al minut 57. El marcador va canviar a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 29 (Ocasión de contra de falta): Mercs va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Nick Kranz va anar a parar a les mans del porter.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Miguel Ángel Porlier va disposar d'una bona oportunitat al minut 51, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 211 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Miguel Ángel Porlier hauria d'haver estat gol al minut 73 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

LECH FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 5 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mercs. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Steven Bevan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del LECH es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 1 arribava al minut 5.
  • 118 Minuto 8 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 8, el LECH va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Houlun Buandelgereen, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.