Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729179735

Liga 729179735 Información oficial sobre el partido 729179735 en Hattrick

05.05.2024 18:00:00

Braded Alineación oficial del equipo 'Braded' en el partido 1 - 0 DoctorWhoTeam Alineación oficial del equipo 'DoctorWhoTeam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Braded Alineación oficial del equipo 'Braded' en el partido 3 - 0 DoctorWhoTeam Alineación oficial del equipo 'DoctorWhoTeam' en el partido
Tiene mala suerte 2.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Braded

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Braded prenia la batuta de l'encontre al minut 81, quan en Simon Hodgkinson va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 15 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 15 en Spencer Rivermead ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Simon Botschafter el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 236 Minuto 40 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Biser Ivanov va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 40 de joc.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41, Diego Schiaffino arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Braded va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Daniel Charles va sortir per sobre el travesser.
  • 223 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Al minut 75 es va veure una gran oportunitat per a Braded per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Lawrie Gillett, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 79 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Spencer Rivermead va estar a punt d'acabar en gol al minut 79, però el porter visitant Idomeneas Yiannopoulos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

DoctorWhoTeam

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 7 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Ramón Huachillo va enviar un xut des de 40 metres al minut 7, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 de partit, Herman Bull quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Asher Hinchliffe va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 61, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Jan Malmén va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, un refús desafortunat de Jan Malmén, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stanisław Zakowicz no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): DoctorWhoTeam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 73, quan Alex Hampton va quedar-se sol davant el porter Jan Malmén, però aquest va poder aturar el xut.