Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729179399

Liga 729179399 Información oficial sobre el partido 729179399 en Hattrick

05.05.2024 18:00:00

Manston Manticores Alineación oficial del equipo 'Manston Manticores' en el partido 0 - 4 Bristol City Greats Alineación oficial del equipo 'Bristol City Greats' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Manston Manticores Alineación oficial del equipo 'Manston Manticores' en el partido 0 - 3 Bristol City Greats Alineación oficial del equipo 'Bristol City Greats' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manston Manticores

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 13 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Adam Cull gairebé marca per a Mans al minut 13 fent valer la seva dilatada experiència, però el porter va estar molt atent al xut.
  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mans, l'equip va recuperar la pilota al minut 23 i va contraatacar. En Adam Cull va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adam Cull.

Bristol City Greats

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): En Mark Butler donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 29 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Wally Wicksted va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Bristol, Brad Newton, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Gary Langer va augmentar l'avantatge de Bristol a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Antonio Gonzalez va augmentar l'avantatge de Bristol a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Samuele Di meo va estar a punt de posar per davant a Bristol amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Maximilian Parkin va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Maximilian Parkin, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Antonio Gonzalez no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 39 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Wally Wicksted. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Antonio Gonzalez es va quedar sol davant del porter, al minut 51. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wally Wicksted va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Antonio Gonzalez va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 66, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Gene Ambrose de Bristol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bill Butler de Bristol amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.