Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729179281

Liga 729179281 Información oficial sobre el partido 729179281 en Hattrick

28.04.2024 18:00:00

We Only Play Long Ball Alineación oficial del equipo 'We Only Play Long Ball' en el partido 3 - 1 Immaterial Outfit Alineación oficial del equipo 'Immaterial Outfit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
We Only Play Long Ball Alineación oficial del equipo 'We Only Play Long Ball' en el partido 2 - 3 Immaterial Outfit Alineación oficial del equipo 'Immaterial Outfit' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,8 % 9,2 % 68,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

We Only Play Long Ball

Goles Goles

  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Severijn Boerman facilitava les coses al Only amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Passats 70 minuts, Winfred Hüttner, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Only es posava per davant!
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Only va augmentar la diferència quan Joakim Snoeks no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.

Immaterial Outfit

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Tommy Kelly, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 32 (Ocasión evento especial): En Jimmy Blackshaw, al minut 32 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Örjan Molgård el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 284 Minuto 33 (Ocasión de penalti): Pancrazio Scarano de Immaterial va fallar un penal al minut 33, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 289 Minuto 41 (Ocasión evento especial): En Jimmy Blackshaw va fer una ràpida incursió al minut 41, però en Örjan Molgård no va tenir cap problema per aturar-lo.
  • 284 Minuto 43 (Ocasión de penalti): Al minut 43 de joc, Pancrazio Scarano de Immaterial va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): En Giorgio van Stroe va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Immaterial que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pancrazio Scarano, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Immaterial va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Pancrazio Scarano es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Darren Naylor-Gray de Immaterial va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.