Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729178615

Liga 729178615 Información oficial sobre el partido 729178615 en Hattrick

05.05.2024 18:00:00

Rodley Whites Alineación oficial del equipo 'Rodley Whites' en el partido 1 - 1 Blue Royster Cult Alineación oficial del equipo 'Blue Royster Cult' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Rodley Whites Alineación oficial del equipo 'Rodley Whites' en el partido 3 - 2 Blue Royster Cult Alineación oficial del equipo 'Blue Royster Cult' en el partido
Tiene mala suerte 2.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,4 % 20,5 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rodley Whites

Goles Goles

  • 121 Minuto 2 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Talgat Kumar Uulu, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Rodley se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bert Shulgan va estar a punt de sentenciar el partit al minut 9, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Andrea Badiali va estar a punt d'acabar en gol al minut 15, però el porter visitant Sławomir Fałkowski va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Alejandro Azabache va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Rodley.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): En Yasuo Wegmüller va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78, Bert Shulgan arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Bert Shulgan! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Edmondo Fumagalli va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Alejandro Azabache aquest no va estar a l'altura.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Rodley va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Edmondo Fumagalli va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Sławomir Fałkowski.

Blue Royster Cult

Goles Goles

  • 161 Minuto 14 (Gol por el centro): Al minut 14 en Higino Gomes va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Mikael Hansen que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.