Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729178439

Liga 729178439 Información oficial sobre el partido 729178439 en Hattrick

21.04.2024 18:00:00

F.C. AllStars Alineación oficial del equipo 'F.C. AllStars' en el partido 4 - 3 hangerouter Alineación oficial del equipo 'hangerouter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
F.C. AllStars Alineación oficial del equipo 'F.C. AllStars' en el partido 4 - 3 hangerouter Alineación oficial del equipo 'hangerouter' en el partido
Tiene un resultado normal 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,8 % 21,0 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. AllStars

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 del partit, el jugador Daniel Soudant de AllStars va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del AllStars s'esgargamellaven dempeus per esperonar Gunnar Krautzig que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 39 i suposava l'empat a 2 per als locals.
  • 113 Minuto 60 (Gol por la derecha): Al minut 60, AllStars aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Albert Baker va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Renier Verbist, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del AllStars se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Gunnar Krautzig va estar a punt de marcar al minut 23 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Al minut 58, Gustaw Kuczyk quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

hangerouter

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): hangerouter va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 14. Maas Buitenweg va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a hangerouter prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Kerem Gülder.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 50 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de hangerouter. A fi d'aconseguir el 2 - 3, van tocar-la en curt per tal que Lino Neglia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Aljaž Goričan, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 30 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. hangerouter va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): Kerem Gülder va marxar per velocitat al minut 34 i va fer una passada de la mort a Joel Gray, però aquest va fallar.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Andy Silverfine, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Andy Silverfine va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Joel Gray va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Joel Gray va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lino Neglia de hangerouter va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.