Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729178394

Liga 729178394 Información oficial sobre el partido 729178394 en Hattrick

12.05.2024 18:00:00

Hampshire Irons F.C. Alineación oficial del equipo 'Hampshire Irons F.C.' en el partido 2 - 5 Metz City Alineación oficial del equipo 'Metz City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hampshire Irons F.C. Alineación oficial del equipo 'Hampshire Irons F.C.' en el partido 2 - 2 Metz City Alineación oficial del equipo 'Metz City' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.64Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,8 % 30,7 % 27,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hampshire Irons F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Irons va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Roman Windisch, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Sebastian Ciurcanu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jimmy Ordoñez, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a Irons.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Irons va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Tibor Tari en un 1 contra 1 amb el porter Anthony Dugan, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 201 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28, Roman Windisch va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Metz City

Goles Goles

  • 185 Minuto 20 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 20 minuts, el tirador de faltes del Metz va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Henryk Zarzecki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 27 de partit va donar a Metz l'avantatge per 0 - 2. Scott Eliot en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36, Scott Eliot va augmentar l'avantatge de Metz a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Passaven 76 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Mike Ørskov va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Mike Ørskov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 19 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Calvin Tader per la seva rapidesa. Al minut 19 va intentar marxar per velocitat d'en Roman Windisch, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Clem Martin després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Relja Kovačević va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73, Calvin Tader de Metz va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.