Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729161989

Liga 729161989 Información oficial sobre el partido 729161989 en Hattrick

12.05.2024 17:45:00

2. FC Moldau Adler Alineación oficial del equipo '2. FC Moldau Adler' en el partido 4 - 1 FC Zubrești Alineación oficial del equipo 'FC Zubrești' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
2. FC Moldau Adler Alineación oficial del equipo '2. FC Moldau Adler' en el partido 1 - 1 FC Zubrești Alineación oficial del equipo 'FC Zubrești' en el partido
Tiene bastante suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
45,3 % 27,6 % 27,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

2. FC Moldau Adler

Goles Goles

  • 124 Minuto 8 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 8 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Constantin Băleanu. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 124 Minuto 74 (Gol de penalti): Corria el minut 74, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Moldau s'avançava en el marcador després que en Constantin Băleanu xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Als 85 minuts de joc, els nois de Moldau van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Constantin Băleanu augmentant l'avantatge per als locals: 3 - 1.
  • 133 Minuto 86 (Gol por la derecha): Amb 86 minuts jugats, en Damian Boubătrîn va augmentar l'avantatge de Moldau a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Sergiu Procopciuc, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

FC Zubrești

Goles Goles

  • 163 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 12 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Florin Bragă.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Zubrești va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Radion Potoroacă va desviar el xut final de Adrian Vacarciuc després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Zubrești va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Petrică Vulpe, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mansur Nizamiev.