Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729142379

Liga 729142379 Información oficial sobre el partido 729142379 en Hattrick

28.04.2024 17:30:00

Durancheros Alineación oficial del equipo 'Durancheros' en el partido 5 - 2 Equipo Ronga Alineación oficial del equipo 'Equipo Ronga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Durancheros Alineación oficial del equipo 'Durancheros' en el partido 5 - 0 Equipo Ronga Alineación oficial del equipo 'Equipo Ronga' en el partido
Tiene un resultado normal 5.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Durancheros

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, Durancheros aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Rolando Carrasquel va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Durancheros prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Alihan Karaca va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): Durancheros va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jacob Doney va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Freddy Morantes, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a Durancheros.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Durancheros va aconseguir el 5 - 2 quan Iddo Macquet va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Durancheros Jeremias van Heeswijk quasi va assolir l'empat al minut 23 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 230 Minuto 34 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Jeremias van Heeswijk, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 53 (Ocasión de falta): Al minut 53, Jeremias van Heeswijk gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Edgar Figueroa de Durancheros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Equipo Ronga

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Falkmar Dehnert que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): Un mica després, Gergő Juhár de Equipo va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 4 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Bob Crooks marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Gergő Juhár que va xutar a fora per molt poc.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Gergő Juhár ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 253 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 48 en Oswald van Schendelen va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Daniel Baujard va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): En Daniel Baujard va fer una estirada espectacular al minut 67, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en Jaden Fernandez.