Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729141883

Liga 729141883 Información oficial sobre el partido 729141883 en Hattrick

12.05.2024 17:30:00

Rielera Team Alineación oficial del equipo 'Rielera Team' en el partido 5 - 3 Ordus FC Alineación oficial del equipo 'Ordus FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Rielera Team Alineación oficial del equipo 'Rielera Team' en el partido 5 - 1 Ordus FC Alineación oficial del equipo 'Ordus FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rielera Team

Goles Goles

  • 120 Minuto 26 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 26, indicava inequívocament que en Aleksander Wolter va saber trobar la xarxa rival. Rielera desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Rielera una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Nick Brant, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 36.
  • 114 Minuto 67 (Gol de penalti): Després de 67 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Rielera, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Aleksander Wolter de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 3. El públic estava boig d'alegria!
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Rielera contenien la respiració mentre en Dušan Otrusina s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 4 - 3 per als locals.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): El 5 - 3 va pujar al marcador quan Rielera va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nick Brant des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Rielera va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Vincenzo Grillenzoni va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ruperto Cuéllar.
  • 215 Minuto 62 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Aleksander Wolter que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Ordus FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 34 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 34 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Mario Pinares.
  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Ordus prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Genaro Barrero.
  • 172 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Passats 64 minuts de partit, Ordus es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Moisés Barrera es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Mario Pinares, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 18 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Genaro Barrero ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.