Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729141821

Liga 729141821 Información oficial sobre el partido 729141821 en Hattrick

05.05.2024 17:30:00

REAL JB Alineación oficial del equipo 'REAL JB' en el partido 3 - 2 Escuadrón de Acero Alineación oficial del equipo 'Escuadrón de Acero' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
REAL JB Alineación oficial del equipo 'REAL JB' en el partido 2 - 0 Escuadrón de Acero Alineación oficial del equipo 'Escuadrón de Acero' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL JB

Goles Goles

  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29, Darío Buenfil es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 138 Minuto 47 (Gol evento especial extremo + rematador): En Boris Petrunov va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marcel De Sadeleer la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 2 al marcador.
  • 141 Minuto 76 (Gol de contra por el centro): REAL va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 76, quan Petr Poklop, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 6 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Escuadrón. La jugada d'estratègia del REAL per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Guillaume Ferraton va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Escuadrón de Acero

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): En Kristoffer Åhnner va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 14. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 140 Minuto 28 (Gol de contra de falta): El contraatac de Escuadrón va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Kristoffer Åhnner va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 0 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 80 (Ocasión de contra de falta): El Escuadrón va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Kristoffer Åhnner la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.