Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729141423

Liga 729141423 Información oficial sobre el partido 729141423 en Hattrick

21.04.2024 17:30:00

San Crispín Alineación oficial del equipo 'San Crispín' en el partido 4 - 0 Moshers Alineación oficial del equipo 'Moshers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
San Crispín Alineación oficial del equipo 'San Crispín' en el partido 2 - 0 Moshers Alineación oficial del equipo 'Moshers' en el partido
Tiene suerte 2.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Crispín

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Corria el minut 24 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gaitano Gulzar, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Luca Pirollo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mario Chiavicatti, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Crispín.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Crispín va aconseguir el 4 - 0 quan Adrien Cardot va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 11 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Jean-Luc Mosimann va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Gaitano Gulzar, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Mario Chiavicatti del Crispín ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37, Thomas Duyzer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eladio Higuero va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luca Pirollo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 51 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Gaitano Gulzar va fallar un penal al minut 51.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Eladio Higuero al minut 69 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adrien Cardot va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 230 Minuto 80 (Ocasión de falta): Al minut 80, Gaitano Gulzar gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Apichat Wongkumlao de Crispín amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Moshers

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Moshers va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jesús Miguel Calderón va sortir per sobre el travesser.
  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Iván Gelida quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gustavo Carreño de Moshers la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.