Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729140984

Liga 729140984 Información oficial sobre el partido 729140984 en Hattrick

05.05.2024 17:30:00

Toros de Aguascalientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Toros de Aguascalientes F.C.' en el partido 4 - 2 Asesinos del Amor F.C. Alineación oficial del equipo 'Asesinos del Amor F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Toros de Aguascalientes F.C. Alineación oficial del equipo 'Toros de Aguascalientes F.C.' en el partido 2 - 1 Asesinos del Amor F.C. Alineación oficial del equipo 'Asesinos del Amor F.C.' en el partido
Tiene suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,0 % 4,1 % 18,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toros de Aguascalientes F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Aguascalientes prenia la batuta de l'encontre al minut 7, quan en Ramón Levi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 30 (Gol de falta): Ryan Gary va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 30 que va ampliar l'avantatge pels locals: 2 - 0.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Aguascalientes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luis Gorostiza va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 130 Minuto 69 (Gol de falta): Al minut 69 en Ryan Gary va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 4 - 2 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): El Aguascalientes ho intentava per la dreta per mitjà de Ryan Gary, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ramón Levi per poc que no incrementa el marcador al minut 48. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Ramsés Macías va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): En Braulio Nájera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gil Garita de Aguascalientes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Asesinos del Amor F.C.

Goles Goles

  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats de Asesinos van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Vladislav Dolgoborodov va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 152 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Asesinos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Dani Greiller va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Fermín Gordillo la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Asesinos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Asesinos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 72 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 251 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Bert Akker va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.