Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729140977

Liga 729140977 Información oficial sobre el partido 729140977 en Hattrick

21.04.2024 17:30:00

Acólitos de Satanás Alineación oficial del equipo 'Acólitos de Satanás' en el partido 5 - 3 "TRUE RED & BLACK" Alineación oficial del equipo '"TRUE RED & BLACK"' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Acólitos de Satanás Alineación oficial del equipo 'Acólitos de Satanás' en el partido 4 - 2 "TRUE RED & BLACK" Alineación oficial del equipo '"TRUE RED & BLACK"' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Acólitos de Satanás

Goles Goles

  • 112 Minuto 24 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Musa Salem va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 24.
  • 122 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Agramon, atacant per l'esquerra al minut 36, va aprofitar el magnífic llançament de Mohd Imaduddin Samad Khairul Musa per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Agramon va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jan-Dirk Einstein va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Michał Schuper, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 134 Minuto 90 (Gol de penalti): Agramon va obtenir un penal al minut 90, que va llançar a la perfecció Jakša Mrkobrad. 5 - 3 a favor dels locals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohd Imaduddin Samad Khairul Musa de Agramon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 84, Frederik Leddig de Agramon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

"TRUE RED & BLACK"

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Miguel Ángel Fuentearmejil quedar desmarcat i marcar per a BLACK" al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 151 Minuto 51 (Gol por el centro): BLACK" van mostrar una bona compenetració quan al minut 51 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Luis Bosé va rematar sense oposició al fons de la xarxa.
  • 151 Minuto 85 (Gol por el centro): Al minut 85 els aficionats de BLACK" van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Loïc Pierrot va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): BLACK" va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Gradje Breukink va desviar el xut final de Jonathan del Amo després d'una sèrie de rebots i molta confusió.