Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729139354

Liga 729139354 Información oficial sobre el partido 729139354 en Hattrick

28.04.2024 17:30:00

LEÓN _GX Alineación oficial del equipo 'LEÓN _GX' en el partido 6 - 1 Ladrones Team FC Alineación oficial del equipo 'Ladrones Team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LEÓN _GX Alineación oficial del equipo 'LEÓN _GX' en el partido 4 - 0 Ladrones Team FC Alineación oficial del equipo 'Ladrones Team FC' en el partido
Tiene suerte 4.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LEÓN _GX

Goles Goles

  • 138 Minuto 2 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Domingos Pombas arribés a peus de Abdullah Al-Zahawi, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a La fiera el 1 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de La fiera va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rocky Golding progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): El gol de falta de Branislav Kokošík sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 35 i ampliar l'avantatge de La fiera a 3 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Domingos Pombas va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 115 Minuto 63 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 63 minuts de joc, Abdullah Al-Zahawi, corrent com un esperitat, superà primer Melchor Ciervo per velocitat, i després el porter posant el 5 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Roan Blommaerts es va introduir dins la defensa central al minut 77, i va aconseguir el 6 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Abdullah Al-Zahawi va estar a punt de sentenciar el partit al minut 39, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Abdullah Al-Zahawi, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Abdullah Al-Zahawi. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Ladrones Team FC

Goles Goles

  • 105 Minuto 76 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Juan Domingo Martínez rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Melchor Ciervo, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 5 - 1 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Ladrones, l'equip va recuperar la pilota al minut 55 i va contraatacar. En Salvador 'La Joya' Ballester va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): 健太 (Kenta) 後藤 (Goto) de Ladrones va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.