Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729114661

Liga 729114661 Información oficial sobre el partido 729114661 en Hattrick

05.05.2024 16:45:00

Norðoyggjar FC Alineación oficial del equipo 'Norðoyggjar FC' en el partido 0 - 3 Faroe Soccer Star Alineación oficial del equipo 'Faroe Soccer Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Norðoyggjar FC Alineación oficial del equipo 'Norðoyggjar FC' en el partido 0 - 2 Faroe Soccer Star Alineación oficial del equipo 'Faroe Soccer Star' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Norðoyggjar FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Øssur Østerø va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 213 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Després de 37 minuts, Annfinn á Stongum va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 203 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Norðoyggjar va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Dávur Borgarklett va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): David Christiansen de Norðoyggjar es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.

Faroe Soccer Star

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, Höður Hauksson va pentinar un córner cap al segon pal que Jóan Hendrik Simonsen va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 184 Minuto 38 (Gol de penalti): Al minut 38 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Soccer, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Habib Mwalimo va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.
  • 182 Minuto 55 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Jacob í Gongini, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Höður Hauksson va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 21, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Tóki í Niðristovu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Sjaak Back es va quedar sol davant del porter, al minut 27. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Höður Hauksson, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 35 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Soccer va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Eli í Hørg va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Ingemar Svartá, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 283 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després de 86 minuts, Sjaak Back va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Tóki í Niðristovu va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Höður Hauksson.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Thorvald Ravnsfjall de Soccer va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.