Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729114658

Liga 729114658 Información oficial sobre el partido 729114658 en Hattrick

28.04.2024 16:45:00

Alicences FC Alineación oficial del equipo 'Alicences FC' en el partido 5 - 1 Legal Farm F.C. Alineación oficial del equipo 'Legal Farm F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Alicences FC Alineación oficial del equipo 'Alicences FC' en el partido 7 - 0 Legal Farm F.C. Alineación oficial del equipo 'Legal Farm F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alicences FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Alicences, atacant per l'esquerra al minut 14, va aprofitar el magnífic llançament de Hamid Fakhri per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Alicences va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Troy Gambino, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.
  • 132 Minuto 49 (Gol por la izquierda): En Toni Wallenfels de Alicences va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 136 Minuto 50 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Gabriel Garger va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Saud Jawhar se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 4 - 1 al minut 50 per a Alicences.
  • 134 Minuto 77 (Gol de penalti): Alicences va obtenir un penal al minut 77, que va llançar a la perfecció Vasilică Dorobăţ. 5 - 1 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Hamid Fakhri, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 236 Minuto 43 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Gabriel Garger no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Charly Tschernutter estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 231 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51, Troy Gambino gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Per Åhlund va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Per Åhlund al minut 57 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Prosimir Piech va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): El Alicences ho intentava per la dreta per mitjà de Saud Jawhar, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Legal Farm F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 34 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Axel Meierlohr sempre és una garantia. Al minut 34, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Marek Szoka marcar el 2 - 1 per al Chickens.