Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729114646

Liga 729114646 Información oficial sobre el partido 729114646 en Hattrick

07.04.2024 16:45:00

Saltnes United Alineación oficial del equipo 'Saltnes United' en el partido 5 - 0 Faroe Soccer Star Alineación oficial del equipo 'Faroe Soccer Star' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
Saltnes United Alineación oficial del equipo 'Saltnes United' en el partido 8 - 0 Faroe Soccer Star Alineación oficial del equipo 'Faroe Soccer Star' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Saltnes United

Goles Goles

  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): Al minut 30 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Apolinary Borzych ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Saltnes es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cary Moortgat, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Saltnes.
  • 133 Minuto 34 (Gol por la derecha): Amb 34 minuts jugats, en Fabian Meisner va augmentar l'avantatge de Saltnes a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): Saltnes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Fidel Entenza va poder fer el 4 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Saltnes va augmentar la diferència quan Tajuddin Tajuddin Ridwan no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 47 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Saltnes a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Tajuddin Tajuddin Ridwan va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Faroe Soccer Star