Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729114442

Liga 729114442 Información oficial sobre el partido 729114442 en Hattrick

12.05.2024 16:45:00

Cunning Orfanos Team Alineación oficial del equipo 'Cunning Orfanos Team' en el partido 7 - 6 Viking Føroyar Alineación oficial del equipo 'Viking Føroyar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Cunning Orfanos Team Alineación oficial del equipo 'Cunning Orfanos Team' en el partido 9 - 2 Viking Føroyar Alineación oficial del equipo 'Viking Føroyar' en el partido
Tiene mala suerte 9.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cunning Orfanos Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Orfanos va ser Kimi Räikkönen.
  • 130 Minuto 20 (Gol de falta): Al minut 20 en Oliver Hutton va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 2 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Orfanos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Antonios Orfanos des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Orfanos pel centre va donar un gran resultat: el gol de Kimi Räikkönen va posar el 4 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Orfanos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Antonios Orfanos va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 3 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José Néstor Musa es va introduir dins la defensa central al minut 80, i va aconseguir el 6 - 4 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Kimi Räikkönen va incrementar l'avantatge de Orfanos amb el 7 - 4 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Oliver Hutton gairebé va marcar per a Orfanos des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Francesco Cardinale de Orfanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Viking Føroyar

Goles Goles

  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Víking va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Mikkjal Poulsen va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 152 Minuto 39 (Gol por la izquierda): En Jens við Hvanndalsá va escurçar diferències al marcador amb un xut amb molta rosca des de l'esquerra que el porter, tot i l'estirada, no va arribar a aturar: 4 - 2.
  • 153 Minuto 40 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Víking seguien lluitant fins al final. Al minut 40, fruit d'aquests esforços, Viktor Gardar va marcar el 4 - 3 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 78 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 78 del partit, anotant el 5 - 4, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Frits Haustrup.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Allan Hermansen va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Víking en aconseguir el 7 - 5.
  • 153 Minuto 89 (Gol por la derecha): Els jugadors de Víking no defallien en cap moment. Producte d'això, en Allan Hermansen va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 7 - 6.