Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729104526

Liga 729104526 Información oficial sobre el partido 729104526 en Hattrick

05.05.2024 16:35:00

R. Jessness Girls Alineación oficial del equipo 'R. Jessness Girls' en el partido 4 - 1 Calugarii de la Manastirea Sambata Alineación oficial del equipo 'Calugarii de la Manastirea Sambata' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
R. Jessness Girls Alineación oficial del equipo 'R. Jessness Girls' en el partido 6 - 0 Calugarii de la Manastirea Sambata Alineación oficial del equipo 'Calugarii de la Manastirea Sambata' en el partido
Tiene mala suerte 6.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

R. Jessness Girls

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Jessness va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Mo'taz Al-Abbasi va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Mohsen Hameed va donar a Jessness un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): Jessness va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Sam Saleem va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 91 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Jessness va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mohsen Hameed progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jessness va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Talal Al-Waheishi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): En Biswajit Mishra, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Mohsen Hameed una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 74, però una magnífica aturada de Rashed Bazara'a va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Calugarii de la Manastirea Sambata

Goles Goles

  • 163 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Luay Al-Arami que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Mamdooh Nasser estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Radhwan Obad, als 34 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Mamdooh Nasser de Calugarii va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Kamel Al-Subeihy de Calugarii va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.