Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729083076

Liga 729083076 Información oficial sobre el partido 729083076 en Hattrick

12.05.2024 16:35:00

Condenados @ Suriyah Alineación oficial del equipo 'Condenados @ Suriyah' en el partido 1 - 5 Kvalheim's Syrian Heroes Alineación oficial del equipo 'Kvalheim's Syrian Heroes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Condenados @ Suriyah Alineación oficial del equipo 'Condenados @ Suriyah' en el partido 0 - 6 Kvalheim's Syrian Heroes Alineación oficial del equipo 'Kvalheim's Syrian Heroes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Condenados @ Suriyah

Goles Goles

  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 37 minuts quan Ahmad Al-akel va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 1 per a Condenados.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Charlie Vignaud de Condenados va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Kvalheim's Syrian Heroes

Goles Goles

  • 172 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Kvalheims va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 33. Viktor Brezovszky va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 172 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Passats 63 minuts de partit, Kvalheims es va posar per davant amb un 1 - 2 quan José Fabuel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 68 de partit va donar a Kvalheims l'avantatge per 1 - 3. Viktor Brezovszky en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, Kvalheims va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Viktor Brezovszky, amb un xut sec des de la dreta.
  • 184 Minuto 82 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Kvalheims per augmentar la diferència al marcador a 1 - 5 al minut 82. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ulrich Pagh. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Salvatore Gas va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kvalheims que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Viktor Brezovszky, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Patrick Vacher al minut 34, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 284 Minuto 36 (Ocasión de penalti): Ulrich Pagh de Kvalheims va fallar un penal al minut 36. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Mohammad Hunaydi va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.