Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729056595

Liga 729056595 Información oficial sobre el partido 729056595 en Hattrick

12.05.2024 16:15:00

22MAGGIO Alineación oficial del equipo '22MAGGIO' en el partido 4 - 6 emerio* Alineación oficial del equipo 'emerio*' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
22MAGGIO Alineación oficial del equipo '22MAGGIO' en el partido 2 - 1 emerio* Alineación oficial del equipo 'emerio*' en el partido
Tiene suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,8 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

22MAGGIO

Goles Goles

  • 105 Minuto 9 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Wajdi El Felah rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Massimiliano Fabricatore, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22, 22MAGGIO va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Helmi Pailhès, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Jesús Puigmasdevall va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 3 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 190 Minuto 82 (Gol de falta): Al 82 minuts, El 22MAGGIO va fer el 4-4. En Wajdi El Felah va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 89 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Felix Dorneanu va fer al minut 89 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Philip Storr, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ramin Khalili de 22MAGGIO es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.

emerio*

Goles Goles

  • 142 Minuto 50 (Gol de contra por la izquierda): Rami Baccar va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de emerio* i marcant el 3 - 1.
  • 152 Minuto 56 (Gol por la izquierda): El 3 - 2 el va apuntar al seu compte particular Rami Baccar de emerio* després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 77 minuts, el tirador de faltes del emerio* va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Reuben Funston, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 3 pujava al marcador.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de emerio* eren letals, i Abdelkrim El Afrit va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 4 entrant des de la dreta.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Šimon Haľko arribés a peus de Ben Pininski, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a emerio* el 4 - 5.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Ben Pininski va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 4 - 6 per a emerio*.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Abdallah El Materi va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.
  • 253 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): emerio* van seguir progressant per la banda dreta. Amine Ben Haj Ali va tenir la seva oportunitat al minut 39, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.