Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 729023884

Liga 729023884 Información oficial sobre el partido 729023884 en Hattrick

05.05.2024 16:10:00

Q8 Team Alineación oficial del equipo 'Q8 Team' en el partido 1 - 8 FC DIVIDED Alineación oficial del equipo 'FC DIVIDED' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Q8 Team Alineación oficial del equipo 'Q8 Team' en el partido 0 - 9 FC DIVIDED Alineación oficial del equipo 'FC DIVIDED' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Q8 Team

Goles Goles

  • 142 Minuto 58 (Gol de contra por la izquierda): En Farshid Borsipour va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 6. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 90 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Khalifah Al-muslaam estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Farshid Borsipour, als 90 minuts, va fallar per ben poc.

FC DIVIDED

Goles Goles

  • 172 Minuto 1 (Gol por la izquierda): DIVIDED va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 1. Thomas Bastigkeit va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 185 Minuto 26 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del DIVIDED van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Rimgaudas Jaugelis va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Leopold Ostožlík de DIVIDED l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 32 de partit.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Al minut 40, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Leopold Ostožlík va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Leopold Ostožlík de DIVIDED va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 5 al minut 47. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Sixto Bogado Vaceque va aprofitar un error defensiu al minut 56, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 6 al marcador per a DIVIDED.
  • 184 Minuto 66 (Gol de penalti): Passaven 66 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Othmar Hurst va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 183 Minuto 91 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 91, DIVIDED va augmentar el seu avantatge a 1 - 8, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Nicola Orsino.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Després de 27 minuts, Dragoş Cira va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mohammad Al-Rehbi va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Alexander Gracia quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mohammad Al-Rehbi, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Leopold Ostožlík de DIVIDED es va emportar una amonestació al minut 9 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nicola Orsino de DIVIDED es va guanyar la targeta groga merescudament.